browser

Uzina De Prelucrat a Pieselor Din Table

Fabrica de scule și dispozitive, pe un teritoriu de 920 m2 și cu un personal de 15 persoane, și actual se angajează să îndeplinească comenzi. Ne angajăm să proiectăm și să fabricăm scule și dispozitive ,să prelucrăm prin așchiere a piese și scule speciale și fabricare de mașini speciale. Pentru fabricarea de serie mică și mare dispunem de Centre de prelucrare prin frezare cu comandă numerică și cu Strung cu comandă numerică.Dispunem de software de proiectare (Solid Edge ST6 și de software de prelucrare EdgeCam 2011R1).

De mai mulți ani transportăm piese prelucrate prin așchiere pentru Aprítógépgyár RT. Ruukki RT., KRÖLL Hungária KFT., SAMSUNG RT.,AMOND KFT., J.N.K. - Szolnok Megyei Közútkezelő KHT, NCT KFT. și INTEC Austria GmbH. care este agenție pentru mai multe, Întreprinderi mari din Austria și Germania.(BÖHLER, PEWAG, KWB, JOO TECHNIK Gmbh, etc.).


Am fabricat diferite dispozitive de turnat material plastic sub presiune și dispozitive și scule pentru prelucrarea pieselor din tablă pentru Dometic RT, ELEKTROLUX Magyarország KFT., Mezőgép RT., ILPEA Profext KFT., AMOND KFT., VILL-BAU KFT., Coiver Hungária KFT., BUNDY KFT. și în Slovachia pentru TECHIMPEX s.r.o..

Pe teritoriul întreprinderii avem aproape 3000 m² hală din structură de oțel executată de noi, înafară de aceasta noi am făcut hala din structură de oțel pentru VILL-BAU KFT. din Budapesta.

Întreprinderea noastră în 2005 a introdus MSZ EN ISO 9001:2001, sistemul de asigurare a calității și în 2010 a primit diploma referitoare la introducerea sistemului de asigurare a calității MSZ EN ISO 9001:2009.

_

Înapoi...

top