browser

Szerszámüzem

920 m2 - es 15 fős szerszámműhelyünk jelenleg is vállal és teljesít külső megrendeléseket. Vállalunk szerszámtervezést és gyártást, egyedi alkatrészek forgácsolását, és célgép-gyártást. Kis- és közepes sorozatok készítésére rendelkezünk CNC marómegmunkáló központokkal és CNC esztergagéppel is. Rendelkezünk 3D-s tervező és megmunkáló programokkal ( Solid Edge V20, EdgeCam 9.75 ).


Több éve szállítunk forgácsolt alkatrészeket az Aprítógépgyár RT. - nek, a Ruukki RT.-nek a KRÖLL Hungária KFT. - nek, a SAMSUNG RT. - nek, az AMOND KFT. - nek, a J.N.K. - Szolnok Megyei Közútkezelő KHT. - nak az NCT KFT.-nek és az INTEC Austria GmbH. - nak, amely több nagy osztrák és német cég képviseletét látja el ( BÖHLER, PEWAG, KWB, JOO TECHNIK Gmbh stb.).


Gyártottunk különböző fröccs - és lemezmegmunkáló szerszámokat és célgépeket a Dometic RT. - nek, az ELEKTROLUX Magyarország KFT. - nek, a Mezőgép RT. - nek, az ILPEA Profext KFT. - nek, az AMOND KFT. - nek, VILL-BAU KFT. - nek,a Coiver Hungária KFT. - nek, a BUNDY KFT. - nek és Szlovákiába a TECHIMPEX s.r.o. - nak.
Telephelyünkön lévő csaknem 3000 m2 összterületű acélszerkezetű csarnokok saját kivitelezésben épültek, ezen kívül mi készítettük a VILL-BAU KFT. acélszerkezetű csarnokát Budapesten.


Vállalatunk 2005-ben bevezette a MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert és 2010-ben megkapta a MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer bevezetéséről szóló oklevelet.

_

Vissza...

top