browser

Széchenyi 2020
Investiție
în viitor.

Comunicat de presă

4 BUCĂTI DE MAȘINI DE TURNAT MATERIAL PLASTIC SUB PRESIUNE, CU HIGH-TECH ȘI CU ECONOMISIRE DE ENERGIE, VOR FI ACHIZIȚIONATE LA
CSIZMADIA KFT. DIN JÁSZBERÉNY!


Întreprinderea noastră, Csizmadia és Társa Kft.s-a format în anul 1991 ca o afacere familiară,avînd ca principal profil fabricarea și comercializarea produselor de menaj din material plastic.Activitatea nostră se desfășoară în hale de productie pe un teritoriu de 4000 m2.
Clienții și partenerii noștri de afaceri pot alege dintre 200 produse proprii și mai mult de 1000 produse fabricate de alți producători,produse care în fiecare an se amplifică. Înafară de relațiile comerciale din țară,avem comenzi și din Slovachia,Cehia și România,pe care în cazuri de comenzi mari le ducem la destinație cu mașini proprii.


Înafară de fabricarea și comercialzarea produselor din material plastic atelierul de scule și dispozitive se angajează să proiecteze și să fabrice scule și dispozitive, prelucrarea prin așchiere a pieselor și fabricarea de mașini speciale ,la acestea dispunem de software-uri de proiectare și cu mașini de prelucrare cu comandă numerică.

Întreprinderea planifică printre altele reînnoirea totală și dezvoltarea parcului de mașini,mai repede de 5-7 ani,ca primul pas am cumpărat 4 bucăti de mașini de turnat material plastic sub presiune ,produse în Haiti. Noile mașini sînt asamblate cu pompe servo, exploatarea,folosirea lor ne asumă minimum 40% economie de energie electrică față de mașinile vechi,această valoare se bazează pe măsurările făcute de firma vînzătoare și de cele făcute de fabrica nostră.

Noile mașini sînt mai repezi, sînt mai productive,pe o anumită perioadă de timp dată produc mai multe piese pe lîngă minimum de rebut.Cu cei 20 milioane de forinti cîștigați sprijin din „Új Széchenyi Terv” (Noul Plan Széchenyi) în cadrul unui proiect am cumpărat și am pus în exploatare cele 4 bucăti de mașini de turnat material plastic sub presiune, produse în Haiti, am terminat cu succes investiţia în ziua de 30 octombrie 2014.

Înapoi...

top