browser

Széchenyi 2020 Befektetés a jövőbe.

Sajtóközlemény

4 DB ÚJ ENERGIATAKARÉKOS CSÚCSTECHNOLÓGIÁT KÉPVISELŐ FRÖCCSÖNTŐ GÉP BESZERZÉSE A JÁSZBERÉNYI CSIZMADIA KFT.NÉL !


Vállalatunk a Csizmadia és Társa KFT 1991-ben alakult családi tulajdonban lévő vállalkozás, melynek fő profilja műanyag konyhafelszerelési cikkek gyártása és forgalmazása. Tevékenységünket 4000 m2-nyi gyártócsarnokban végezzük. Ahol 50-55 fő számára biztosítunk munkát. Vevőink, üzleti partnereink közel 200 saját és több mint 1000, más gyártó által gyártott termékből választhat, melyet évről évre bővítünk. A hazai kereskedelmi kapcsolatokon kívül Szlovákiából, Csehországból és Romániából is vannak megrendeléseink, amelyeket nagyobb megrendelés esetén saját gépjárműveinkkel szállítunk házhoz.

A műanyag termékek gyártásán kívül szerszámműhelyünk jelenleg is vállal szerszámtervezést és gyártást, alkatrész forgácsolást és célgép gyártást, amelyhez rendelkezünk tervező szoftverekkel hagyományos és CNC megmunkáló gépekkel.


Cégünk tervei között a teljes géppark megújítása, fejlesztése szerepel 5-7 éven belül, melynek első lépéseként 4 db új energiatakarékos Haitian gyártmányú fröccsöntőgépet  vásároltunk és helyeztünk üzembe 2014 évben. Az új gépek szervo szivattyúval szereltek, amely üzemeltetése a gyár és a forgalmazó mérései szerint is legalább 40% energia-megtakarítást eredményez a régiekhez gépekhez képest. Ezek a gépek gyorsabbak termelékenyebbek, adott időn belül nagyobb darabszámot hoznak le minimális selejtmennyiség mellett.

Az Új Széchenyi Terv keretében megnyert 20 millió forintot támogatással projekt keretében a STARPLUS Kft-től nettó 50,8 millió forint értékben megvásároltuk és üzembe helyeztük a 4 db Haitian gyártmányú fröccsöntőgépet és a beruházást 2014.október 30. napján sikeresen befejeztük.

Vissza...

top