browser

Cu mai mult de 30 de ani de experiență și practică

Întreprinderea noastră, Csizmadia és Társa KFT., este 100% proprietate maghiară și este o afacere familiară. Antecesorul întreprinderii noastre a fost o afacere micro familiară format de
Csizmadia Árpád
în anul 1979. Atunci s-au ocupat cu proiectarea de scule și dispozitive , fabricarea de scule și dispozitive, prelucrarea prin așchiere a pieselor speciale și fabricarea de mașini speciale. În anul 1991, ca urmare a schimbărilor economice, întreprinderea s-a transformat în Kft. și pe lîngă activitățile executate înainte s–au ocupat și se ocupă de fabricarea și comercializarea produselor de menaj din material plastic. Aztăzi aceasta este principalul profil al întreprinderii.

Actual, pe un teritoriu de 3000 m², cu mai mult de 50 de persoane se desfășoară producția. Pe teritoriul întreprinderii stăm la dispozitia clientilor (parteneri, negustori micro si angro) cu circa 140 tipuri de produse proprii si cu încă aproximativ 1000 de produse fabricate de alte întreprinderi. Continuu mărim sortimentul, anual mărim cu 10-12 bucăti produsele proprii pe care le oferim la partenerii nostrii.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fabrica de scule și dispozitive, pe un teritoriu de 920 m² și cu un personal de 15 persoane, și actual se angajează să îndeplinească comenzi. Ne angajăm să proiectăm și să fabricăm scule și dispozitive ,să prelucrăm prin așchiere a piesele și sculele speciale și fabricare de mașini speciale. Pentru fabricarea de serie mică și mare dispunem de Centre de prelucrare prin frezare cu comandă numerică și cu Strung cu comandă numerică. Dispunem de software de proiectare 3D,Solid Edge ST6 și de software de prelucrare EdgeCam 2011R1.


De mai mulți ani transportăm piese prelucrate prin așchiere pentru Aprítógépgyár RT., KRÖLL Hungária KFT., SAMSUNG RT., AMOND KFT., J.N.K. - Szolnok Megyei Közútkezelő KHT., și INTEC Austria GmbH., care este agenție pentru mai multe întreprinderi mari din Austria și Germania.(BÖHLER, PEWAG, KWB).
Am fabricat diferite dispozitive de turnat material plastic sub presiune și dispozitive și scule pentru prelucrarea pieselor din tablă și mașini speciale pentru Dometic Zrt., ELEKTROLUX Magyarország KFT.,Mezőgép RT., ILPEA Profext KFT., AMOND KFT., VILL-BAU KFT., Coiver Hungária KFT., BUNDY KFT. și în Slovachia pentru TECHIMPEX s.r.o..
Pe teritoriul întreprinderii avem aproape 2000 m² hală din structură de oțel executată de noi, înafară de aceasta noi am făcut hala din structură de oțel pentru VILL-BAU KFT. din Budapesta.


Întreprinderea noastră în 2005 a introdus MSZ EN ISO 9001:2001, sistemul de asigurare a calității și în 2010 a primit diploma referitoare la introducerea sistemului de asigurare a calității MSZ EN ISO 9001:2009.

Înapoi...

top