browser

Több mint 30 év tapasztalatával

Vállalatunk a Csizmadia és Társa Kft. 100% - os magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Cégünk elődje kisipari vállalkozás, melyet Csizmadia Árpád alapított 1979-ben. Ekkor szerszámtervezéssel, szerszámkészítéssel, egyedi alkatrészek forgácsolásával és célgép-gyártással foglalkozott. 1991 - ben a gazdasági változások hatására a cég Kft. - vé alakult és a már meglévő tevékenységei mellett műanyagfeldolgozással, konyhafelszerelési cikkek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Ma már ez a cég fő profilja.
Jelenleg 3000 m2 - en, több mint 50 fővel folyik a termelés. Telephelyünkön közel 140 saját, és csaknem 1000 más gyártó termékével tudjuk kielégíteni a kis - és nagy - kereskedő partnereink igényeit. Választékunkat folyamatosan bővítjük, évente 10 - 12 új saját terméket kínálunk kereskedelmi partnereinknek.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Gyártmányaink Európa több országában is ismert és kedvelt termékek. Külföldi partnereink Németországba, Szlovákiába, Csehországba, Romániába és Ukrajnába szállítják termékeinket. Saját gépjármuveinkkel megfelelő mennyiségű tétel megrendelése esetén
- rövid lefutási idővel - szállítást is vállalunk.
920 m2 - es 15 fős szerszámműhelyünk jelenleg is vállal és teljesít külső megrendeléseket. Vállalunk szerszámtervezést és gyártást, egyedi alkatrészek forgácsolását, és célgép-gyártást. Kis- és nagy sorozatok készítésére rendelkezünk CNC marómegmunkáló központokkal és CNC esztergagéppel is.
Rendelkezünk 3D-s tervező és megmunkáló programokkal ( Solid Edge, EdgeCam ).


Több éve szállítunk forgácsolt alkatrészeket az Aprítógépgyár RT. - nek, a KRÖLL Hungária KFT. - nek, a SAMSUNG RT. - nek, az AMOND KFT. - nek, a J.N.K. - Szolnok Megyei Közútkezelő KHT. - nak és az INTEC Austria GmbH. - nak, amely több nagy osztrák és német cég képviseletét látja el
( BÖHLER, PEWAG, KWB ).
Gyártottunk különböző fröccs - és lemezmegmunkáló szerszámokat és célgépeket a Dometic ZRT. - nek, az ELEKTROLUX Magyarország KFT. - nek, a Mezőgép RT. - nek, az ILPEA Profext KFT. - nek, az AMOND KFT. - nek, VILL-BAU KFT. - nek,a Coiver Hungária KFT. - nek, a BUNDY KFT. - nek és Szlovákiába a TECHIMPEX s.r.o. - nak.
Telephelyünkön lévő csaknem 2000 m2 összterületű acélszerkezetű csarnokok saját kivitelezésben épültek, ezen kívül mi készítettük a VILL-BAU KFT. acélszerkezetű csarnokát Budapesten.


Vállalatunk 2005-ben bevezette a MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert és 2010-ben megkapta a MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer bevezetéséről szóló oklevelet.

Vissza...

top