browser

Uzina De Prelucrat a Pieselor Din Table

Idea de prelucrare a pieselor din tablă s-a născut cu mulți ani mai devreme printre planurile de dezvoltare la Csizmadia és Társa Kft .

Startul fabricii a fost în februarie 2009. Țelul investiţiei și dezvoltării a fost formarea unui cerc de furnizori și dezvoltarea,fabricarea de produse proprii din table din diferite materiale.
Noua parte de fabrică se găsește pe un teritoriu de 400m², aici au primit loc 4 bucăți
de mașini cu comandă numerică pentru prelucrarea pieselor din tablă și două prese
excentrice folosite la presare și matrițare și cîteva alte aparataje (ciupitor,aparataj pentru sudare,mașină de găurit verticală și multe mașini mici de mînă).

Mașinile cu comandă numerică pentru prelucrarea pieselor din tablă (tăiere, găurire, îndoire) datorită posibilitătilor universale de scimbare a sculelor fac posibilă ca pe piese cu diferite dimensiuni de tablă, din diferite materiale să executăm transformări, modificări de diferite tipuri și dimensiuni.
Deoarece întreprinderea noastră fabrică piese din material plastic de foarte mult timp, dispune de o fabrică serioasă de dispozitive si scule,precum si de masini de prelucrat ,asa poate rezolva usor, flexibil asigurarea de scule (ori scule pentru presare ori scule pentru prelucrare pe masinile de presare cu comandă numerică) necesare pentru executarea,fabricarea, prelucrarea de piese speciale.
Ne angajăm să executăm următoarele: pentru table laminate la rece, tratate la suprafață, inoxidabile sau din aluminiu : tăiere, găurire (profile simple ,chiar și profile mai complicate putem tăia pentru piesele care vor fi îndoite), îndoire cant,presare,compactare. Asamblarea pieselor fabricate prin îmbinare demontabilă și fixă (prin înșurubare,prin nituire,prin sudare).
Ne angajăm în plus ca pentru piesele executate de noi să comandăm tratamentele de suprafață ca de exemplu zincare,vopsire cu praf,etc. de la subcontractanți.


Întreprinderea noastră în 2008 ,la publicarea de concurs din cadrul „Planului de dezvoltare noua Ungarie „ cu subvenție de la Uniunea Europeană s-a prezentat la concurs cu DEZVOLTAREA TECHNOLOGIEI CU ACHIZITIE DE MASINI DE PRELUCRAT PRIN ASCHIERE în cadrul „Programul de dezvoltare operativă a economiei pentru Antreprize Micro și Mici” la constructia concurs cu titlul Dezvoltarea Technologiei.
Prezentarea la concurs a fost aprobată în luna iulie în anul 2008, astfel Întreprinderea noastră a primit 8.798.756 Huf subvenție nerambursabilă, conform contractului de subventie cu Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt.


Cu aceasta am avut posibilitatea de a realiza planul nostru,Fabrica de prelucrat a pieselor din tablă.
În cadrul proiectului am cumpărat 4 bucăți de mașini de prelucrat a pieselor din tablă:
1 bucată de mașină de îndoire cant hidraulică,

1 bucată de foarfecă hidraulică cu comandă numerică cu posibilitatea de modificare (reglare) a unghiului de tăiere,
1 bucată de ciupitor de colț cu posibilitatea de modificare (reglare) a unghiului de ciupit,

1 bucată de ferăstrău bandă automat cu șasiu basculant cu unghiul fix de tăiere,
valoarea totală net a acestora este de 21.996.888 Huf.

În Fabrica de prelucrat a pieselor din tablă avem un personal de 4 persoane.

_ _

Înapoi...

top