Bine ați venit pe site-ul nostru

logoka

Aceasta este site-ul oficial al întreprinderii CSIZMADIA ÉS TÁRSA KFT. avînd ca principal profil fabricarea și comercializarea  produselor de menaj din material plastic,comert micro si angro, precum și fabricarea de scule și dispozitive și din anul 2008 executind și prelucrarea pieselor din tablă.

Mulțumim că ați vizitat site-ul nostru. Vă dorim navigare plăcută.

În cazul în care aveți întrebări sau comentarii în legătură cu produsele noastre sau cu altceva, vă rugăm trimitetine email.

browser

Cu mai mult de 30 de ani de experiență

Întreprinderea noastră, Csizmadia és Társa KFT., este 100% proprietate maghiară și este o afacere familiară.Antecesorul întreprinderii noastre a fost o afacere micro familiară format de Csizmadia Árpád în anul 1979 .Atunci s-au ocupat cu proiectarea de scule și dispozitive , fabricarea de scule și dispozitive , prelucrarea prin așchiere a pieselor speciale și fabricarea de mașini speciale. În anul 1991, ca urmare a schimbărilor economice , întreprinderea s-a transformat în Kft. și pe lîngă activitățile executate înainte s–au ocupat și se ocupă de fabricarea și comercializarea produselor de menaj din material plastic. Aztăzi aceasta este principalul profil al întreprinderii.

Mai detailat ...

top